Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoeken recept
Pannenkoeken recept

Pannenkoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem in een kom. Maak een kuiltje in het midden en breek de eieren erin. Meng alles goed door en voeg er het zout en 5 eetlepels melk aan toe. Meng het verder met een spatel en voeg beetje bij beetje de rest van de melk er aan toe. Meng er als laatste de gesmolten boter door. Bedek de kom met een theedoek en laat het een half uur rusten. Verhit boter in een koekenpan. Verdeel een dunne laag beslag over de bodem door de pan in alle richtingen schuin te houden. Bak de pannenkoeken op een matig vuur. Draai de pannenkoek om zodra de rand begint te kleuren en bak ook deze kant goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven