Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannekoek Š la Mijzelf recept
Pannekoek Š la Mijzelf recept

Pannekoek Š la Mijzelf


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak beslag van de melk, bloem, 3 eieren en wat zout. snijd de rookworsten in kleine stukjes. Zet een hapjespan op het vuur en bak daarin de stukjes rookworst samen met de uien. Bak per persoon 2 of 3 pannekoeken van het beslag en leg ze op een bord. Bak 17 eieren (vraag aan de gasten of ze met of zonder dooier willen) en verdeel over elke stapeltje pannekoeken, wat ei. Schep op het ei een flinke opscheplepel rookworst en ui.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pannekoek Š la mijzelf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven