Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panini met ham en paprika recept
Panini met ham en paprika recept

Panini met ham en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.
Maak de rucola schoon en laat hem uitlekken.
Schaaf de Parmezaan in dunne plakken.
Bestrijk het brood met een dun laagje remouladesaus. Beleg met 4 plakken ham en laat de randen van het brood vrij.
Verdeel de parmezaan, de paprika en de rucola over de helft van het brood en leg de andere helft erbovenop.
Grill de panini's 3.5 minuten in een tostiapparaat of contactgrill.
Laat kort afkoelen en snijd elke panini in 3 repen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit panini met ham en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven