Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ouderwetse kaantjes recept
Ouderwetse kaantjes recept

Ouderwetse kaantjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vet in kleine blokjes van 1 cm. Bak ze in een braadpan op een hoog vuur. Roer goed tot het vet allemaal gesmolten is. Als de stukjes vet bruin zijn, haal ze er dan uit met een schuimspaan. Leg de spekjes in een vergiet en laat ze goed uitlekken. Strooi nadien er zout en peper over en goed door elkaar husselen. Het vet dat er over blijft kan men hergebruiken om er vlees in te braden.

Serveersuggesties

De kaantjes smaken lekker op een boterham. Ook met wat honing lekker: De boterham besmeren met wat honing en daarop de kaantjes.

Allergenen Informatie

Voor dit ouderwetse kaantjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven