Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet met doperwten recept
Omelet met doperwten recept

Omelet met doperwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de doperwten licht ontdooien. Pel en snipper de ui. Verhit de boter in een pan en bak de ui glazig. De doperwten toevoegen en kort mee fruiten. De gewassen en gehalveerde kerstomaten toevoegen en even mee laten fruiten. Op smaak brengen met peper, zout, cayennepeper en nootmuskaat. De eieren met de room in een kom doen en loskloppen, op smaak brengen met zout, peper en cayennepeper. Oven voorverwarmen op 180 graden C. Wat boter verhitten in een koekenpan, het eimengsel er per portie indoen, omeletten bakken en in een vuurvaste schaal doen. De doperwten erover heen doen en uit de oven halen en bestrooien met de gewassen tuinkers.

Serveersuggesties

Lekker met toast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omelet met doperwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven