Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mozzarella-tosti recept
Mozzarella-tosti recept

Mozzarella-tosti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korsten van de boterhammen. Besmeer de ene helft van de boterhammen dun met de pesto. Snijd de beide zijkantenvan de bollen mozzarella. Bewaar deze om in blokjes te snijden om over een salade of in de soep te strooien en snijd ze dan elk in 4 plakken. Verdeel de plakken over 4 boterhammen en dek ze af met de overige sneetjes brood. Druk aan. Maak een papje van wat bloem en een scheutje melk en strijk deze op de zijkanten van de tosti's zodat deze als het ware dichtgeplakt worden. Klop de eieren los met met een flinke scheut melk en haal hier de mozzarellatosti's door. Strooi paneermeel op een bord en druk de tosti's hierin. Bak ze in de frituur of in een hapjespan met een laagje zonnebloemolie goudbruin in 4 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mozzarella-tosti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven