Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreelsalade op stokbrood recept
Makreelsalade op stokbrood recept

Makreelsalade op stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bleekselderij in kleine stukjes. Pers de sinaasappel uit. Maak de makreelfilet los met een vork. Meng de bleekselderij, 2 eetlepels mayonaise en het sinaasappelsap er door heen Strooi er peterselie doorheen tot de gewenste verdeling. Maak op smaak met peper en zout. Snijd een gedeelte van het stokbrood doormidden en beleg dit met de salade.

Serveersuggesties

Vervang het stokbrood door geroosterd brood. Peterselie zowel vers als gedroogd mogelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit makreelsalade op stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven