Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreel-tomatensalade recept
Makreel-tomatensalade recept

Makreel-tomatensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vis schoon en verdeel hem in stukjes. Hak de kappertjes fijn. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de tomaatjes in vieren. Meng de makreel met kappertjes, bosui, rode wijn, olijfolie, dille en peterselie door elkaar. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over een platte schaal. Verdeel de vissalade over de sla en garneer met de tomaatjes en olijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit makreel-tomatensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven