Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Leuk broodje recept
Leuk broodje recept

Leuk broodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de pitabroodjes warm in een broodrooster. Snijd de broodjes open. Leg 3 plakjes kaas op de beide bodems van de broodjes zodat de hele bodem bedekt is. Spuit fritesaus over de kaas. Het hoeft niet heel dik. Snijd de knakworstjes in plakjes van een halve centimeter en leg de plakjes in de fritesaus. Blijf doorgaan tot het hele oppervlak van de broodjes vol is. Leg nu weer drie plakjes kaas over de knakworstjes in tegengestelde richting als de vorige. Doe hier weer een laag fritesaus overheen en doe de top van het broodje er op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit leuk broodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven