Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lekker lunchbroodje parma recept
Lekker lunchbroodje parma recept

Lekker lunchbroodje parma


Ingrediënten


Bereidingswijze


Broodje afbakken en laten afkoelen. Doorsnijden en een zijde smeren met groene pesto. Plak kaas erop, plak Parma ham en daarop 2 schijven tomaat. Op de tomaat beetje mayonaise en versgemalen peper. Andere helft van broodje smeren met roomkaas en broodje ermee afdekken.

Suggesties:
Je kunt in plaats van parmaham ook Couburger of andere rauwe ham gebruiken. Door de ham is het broodje wat zout in combinatie met de oude kaas. Als je daar niet van houdt, kun je gewone (jonge) kaas nemen. Voor de light variant evt. mayonaise weglaten. Broodje is uit te breiden met sla (bijv. jonge eikenbladsla) onder de kaas. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lekker lunchbroodje parma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven