Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krabsoep recept
Krabsoep recept

Krabsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de surimisticks fijn. Snijd de kapjes van de bollen en hol ze uit. Verhit de boter in een hoge pan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de bloem toe en laat het al roerend gaar worden. Voeg al roerend de melk en visbouillon toe. Voeg de aardappelblokjes toe en laat de soep 1 5 minuten zachtjes koken. Voeg de krabstukjes toe en laat het nog 5 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout en worcestersaus. Serveer de soep in de uitgeholde bollen.

Allergenen Informatie

Voor dit krabsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven