Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koolrabiburger recept
Koolrabiburger recept

Koolrabiburger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer en schil de koolrabi . Rasp de koolrabi grof in de foodprocessor en doe het in een kom. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan op middelhoog vuur en hak ze daarna fijn. Verkruimel het brood en voeg het samen met de cashewnoten toe aan de koolrabi. Roer de madraskerrie, zout en de koriander erdoor. Voeg ten slotte de eieren toe en meng alles goed. Laat het mengsel 30 minuten rusten in de koelkast. Verdeel het koolrabimengsel over gelijke porties en vorm ze tot burgers. Verhit de olie in een anti-aanbakpan en bak de burgers op laag vuur totdat ze goudbruin zijn, draai ze tussendoor regelmatig om. Serveer de burgers op een bruin bolletje en garneer met sla, tomaat en rucola.

Allergenen Informatie

Voor dit koolrabiburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven