Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflookbrood recept
Knoflookbrood recept

Knoflookbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de gepelde teentjes knoflook fijn in de knoflookpers, in een keukenmachine of op de ouderwetse manier door ze met wat zout te bestrooien en fijn te drukken in een vijzel. Meng de knoflook met de boter. Roer gehakte peterselie en zout en peper erdoor. Leg het brood 15 minuten in de oven (230 C). Besprenkel pittabroodjes voor ze in de oven gaan met water om ze zachter te maken. Snijd het brood en bestrijk het met de boter. Serveer warm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflookbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven