Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneelvingers recept
Kaneelvingers recept

Kaneelvingers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd voor 2 personen 2 sneetjes wit brood of rozijnenbrood elk in 3 lange repen. Klop in een diep bord 1 ei los met 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel kaneel en 125 milliliter melk. Wentel de repen brood erdoor en laat ze in het mengsel liggen tot al het vocht is opgezogen. Verhit 15 grsm boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kaneelfingers in 2.5 minuten knapperig bruin.
Keer ze halverwege.

Serveersuggesties

Tip: Doe het eens anders en bestrijk de repen brood met zachte boter vermengd met kaneel en citroenrasp en bak ze in een hete grillpan mooi bruin.

Allergenen Informatie

Voor dit kaneelvingers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven