Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsfricandeau recept
Kalfsfricandeau recept

Kalfsfricandeau


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de tonijn uitlekken. Pureer de tonijn met citroensap, mayonaise en zure room tot een saus. Verdun de saus met 2 eetlepels water. Breng de saus op smaak met zout en roer de helft can de peterselie erdoor. Verdeel de plakken fricandeau dubbel gevouwen over 4 bordjes en schep de saus erover. Bestrooi het gerecht met de rest van de peterselie en kappertjes. Garneer met partjes citroen en toefjes peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsfricandeau recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven