Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaaswentelteefjes recept
Kaaswentelteefjes recept

Kaaswentelteefjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk de plakjes brood heel dun met de mosterd. Leg op twee ervan een plak kaas en bestrooi met tijm en peper. Dek af met de andere plakjes en druk de boterhammen stevig op elkaar. Snijd elke dubbele boterham diagonaal in 4 driehoeken. Klop de eieren los met de slagroom en wat zout en peper. Haal de wentelteefjes eerst door het eimengsel en bak ze daarna op middelhoog vuur aan beide zijden goudgeel en krokant in de hete boter in een grote koekenpan. Serveer warm.

Allergenen Informatie

Voor dit kaaswentelteefjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaaswentelteefjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Moet je perse de slagroom erdoorheen doen?
    Bezoeker gaf dit recept op 24 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven