Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas-maissoep recept
Kaas-maissoep recept

Kaas-maissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook zachtjes aan. Hak de mais grof. Schep de mais en tomaatstukjes door de ui-knoflook en fruit alles nog 4 minuten zachtjes. Voeg de bouillon toe en laat de soepe 10 minuten zachtjes koken. Roer de slagroom en 150 gram kaas door de soep en laat de kaas al roerend smelten. Hak de koriander grof. Schep de soep in een soepterrine. Schep de kaas en koriander in aparte schaaltjes. Serveer de soep met de schaaltjes kaas en koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaas-maissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven