Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse wrap recept
Italiaanse wrap recept

Italiaanse wrap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besmeer de helft van een wrap met pesto. Beleg met in plakjes gesneden tomaat en mozzarella. Klap de wraps dicht en bestrijk ze dun met olie. Rooster de wraps in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. goudbruin en gaar. Druk ze met een spatel plat en laat de mozzarella smelten. Serveer warm.

Ook lekker met serrannoham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse wrap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven