Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse omelet recept
Italiaanse omelet recept

Italiaanse omelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren samen met een scheutje melk los. Zorg ervoor dat je niet te veel melk gebruikt, want dan kan je de omelet niet meer omdraaien. Doe de nootmuskaat, Italiaanse kruiden en zwarte peper erbij en klop weer. Je kunt er nu ook tafelzout bij doen, maar ik doe er aan het eind pas altijd wat zeezout op. Verwarm wat olijfolie in de pan en giet het mengsel in de pan. Laat het goed stollen en kijk af en toe met een spatel onder de ei. Als de onderkant op kleine plekjes bruin begint te worden, draai je de omelet om. Kijk weer af en toe op de onderkant. Als ook hier bruine plekjes verschijnen is je omelet klaar. Erg lekker op brood.

Serveersuggesties

Soms voeg ik ui of knoflook toe aan het mengsel. Met ui lukt het me alleen meestal niet om de omelet heel te houden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven