Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huzarensalade recept
Huzarensalade recept

Huzarensalade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil en kook de aardappelen. Snijd de bonen in kleine stukjes en hak het peentje in stukjes van dezelfde grootte. Kook de stukjes peen en sperzieboon kort beetgaar (3 minuten in kokend water,stukjes van halve centimeter). Stamp de aardappelen met minimaal 2 eetlepels crème fraiche. Voeg nu 4 flinke scheppen piccalilly, 1 flinke schep mosterd en een handvol gehakte zilveruitjes toe. Meng dit tot een mooie glad en opstaand beslag. Voeg nu de boontjes en het peentje toe en meng ze voorzichtig door het beslag (zodat ze heel blijven) samen met wat peper en zout. Proef even tussendoor en kruid af met piccalilly of mosterd.

Serveersuggesties

Stel een groenteboeket samen van uw eigen groentes. Maak zelf mayonaise en vervang de crème fraiche daardoor.

Allergenen Informatie

Voor dit huzarensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven