Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met tomatensalade recept
Hartige taart met tomatensalade recept

Hartige taart met tomatensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Vet een ovenschaal in met boter en bekleed hem met het bladerdeeg. Plak de deeglapjes met water aan elkaar. Doe de ricotta in een kom en voeg de eieren met de helft van de basilicum en bieslook toe. Meng alles goed door elkaar. Breng het op smaak met zout. Verdeel de tapenade over de bodem van de taart en schenk het ricottamengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven 45 minuten. Snijd de tomaatjes door midden. Snijd de ui in ringetjes. Doe de tomaatjes met rode ui, olijfolie, balsamico-azijn, basilicum en zout in een kom en meng het goed door elkaar. Serveer de hartige taart met het tomatenmengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met tomatensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven