Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gezonde boterham recept
Gezonde boterham recept

Gezonde boterham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besmeer de boterhammen met de halvarine en leg op één plak brood de sla, de komkommer, een in reepjes gesneden augurk, de wortel, tuinkers en daarover de plak kaas. Besmeer de andere plak brood met yoghurt dressing. Leg deze op de belegde plak brood en snijd deze nu diagonaal door midden. Een heerlijke verfrissende plak brood en super gezond.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gezonde boterham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven