Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met briecrème recept
Gevulde paprika met briecrème recept

Gevulde paprika met briecrème


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Blancheer de paprika's ca. 5 minuten in kokend water. Spoel ze onder koud stromend water af, Halveer ze in de lengte en verwijder de zaadlijsten en het zaad, laat de paprika's uitlekken.
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin, hak ze niet te fijn.
Ontkorst de brie en prak deze fijn, voeg de boter op kamertemperatuur toe. Pureer dit met de staafmixer of in de keukenmachine tot een gladde crème.
Klop de slagroom lobbig en meng het samen met hazelnoten en 1 eetlepel peterselie door de briecrème.
Vul hiermee de halve paprika's. Laat ze ca. 2 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de paprika's met een vochtig scherp mes in de lengte in vieren.
Leg ze naast elkaar op een schaal en garneer met de peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met driehoekjes bruinbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met briecrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven