Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paaspannenkoeken recept
Gevulde paaspannenkoeken recept

Gevulde paaspannenkoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de amandelen voorzichtig in een koekenpan en hak ze grof. Verwarm de pannenkoeken in de oven en houd ze warm onder aluminiumfolie. Snijd de peren in stukjes. Smelt boter in de koekenpan. Bak daar de stukjes peer met de suiker in 5 minuten op een laag pitje. Besmeer de pannenkoeken met hüttenkäse. Dan verdeel je de perenvulling en de gehakte amandelen erover. Klap de randen van de pannenkoek naar elkaar toe en garneer voor kinderen met smarties.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde paaspannenkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven