Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde calzones recept
Gevulde calzones recept

Gevulde calzones


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de salami in repen. Giet de artisjokharten af en snijd ze in stukjes. Pel de uien en snijd ze in ringetjes. Verkruimel de geitenkaas. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd hem in reepjes. Schep in een kom de salami, artisjokharten, peperreepjes, ui, geitenkaas, oregano en 2 eetlepels olijfolie door elkaar. Meng in een kom de pizzamix met 2 eetlepels olijfolie en 2 deciliter handwarm water tot een soepel deeg. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlakk uit tot een dunne lap en steek hier 10 rondjes met een doorsnede van 15 cm uit. Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Schep op elk rondje een lepel lepel vulling en klap ze dubbel. Maak de randen met water vochtig en druk de calzones dicht. Bestuif de calzones met bloem. Bak de calzones in het midden van de oven in 20 minuten bruin en gaar. Laat de calzones uit de oven 10 minuten afkoelen en serveere ze handwarm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde calzones recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven