Gevulde 3 kleuren paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de , was ze en snijd ze in grove stukken.
  2. Kook de afgedekt ca. 20 minuten in water met .
  3. Pel de en de knoflook.
  4. Snipper de .
  5. Was de en hak hem fijn.
  6. Houd wat achter voor garnering.
  7. Verhit de olie en rul hierin het gehakt.
  8. Breng op smaak met en en de marjoraan en haal het gehakt uit de pan.
  9. Bak de in het braadvet.
  10. Blus af met 250 milliliter water en breng aan de kook.
  11. Roer het bouillonblokje erdoor.
  12. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  13. Was de , halveer ze in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
  14. Hak de grof.
  15. Giet de af en stamp ze fijn.
  16. Voeg de en de toe.
  17. Pers de knoflook en roer door de puree.
  18. Breng de puree op smaak met , en .
  19. Roer het gehakt en de erdoor.
  20. Verdeel de -gehaktpuree over de paprika helften.
  21. Leg de de in een ovenschaal.
  22. Strooi de geraspte over de paprikahelften.
  23. Giet de uienbouillon in de ovenschaal.
  24. Bak de 30 minuten in de oven.
  25. Garneer met de resterende .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • melk, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
340 kcal
17%2040 kcal
Vetten
15 g.
22%90 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%174 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde 3 kleuren paprika's