Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekarameliseerde brioche met aardbeien voor 1 persoon recept
Gekarameliseerde brioche met aardbeien voor 1 persoon recept

Gekarameliseerde brioche met aardbeien voor 1 persoon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de aardeien snel onder koud stromend water af en dep ze droog. Verwijder de kroontjes. Smelt de boter in een koekenpan op hoog vuur. Strooi zodra de boter gesmolten is de suiker erbij. Wacht tot de suiker gesmolten is en bruin begint te worden. Leg dan de sneetjes brioche in de pan en draai ze om als de onderkant goudbruin is na ca. 1 minuut Bak ze ook aan de ander kant goudbruin. Leg ze op een bord. Schep de aardbeien erop, bestrooi ze met poedersuiker en serveer direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gekarameliseerde brioche met aardbeien voor 1 persoon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven