Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eier rats recept
Eier rats recept

Eier rats


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan op het vuur en laat die goed warm worden. Gooi de spekjes er in en bak deze goed uit. Wanneer dat gebeurt is, gooi je de gesneden uien erbij. Bak deze lichtbruin. Dan gooi je de eieren erbij en roert deze er goed doorheen. Wanneer al het ei goed gestold is, gooi je er de tomatenpuree bij. Warm dit allemaal goed door en doe er naar eigen smaak peper en zout bij. Eet smakelijk. Erg lekker op een bolletje.

Allergenen Informatie

Voor dit eier rats recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven