Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Drie in de pan met jam en slagroom recept
Drie in de pan met jam en slagroom recept

Drie in de pan met jam en slagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef het bakmeel boven een kom en roer de suiker erdoor.
Maak in het midden een kuiltje.
Meng het ei en de melk en doe het mengsel in hetkuiltje. Klop alles tot een glad beslag.
Smeer wat gesmolten boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag.
Schep eetlepels beslag 2 cm uit elkaar in de pan.
Bak het beslag ca. 1.5 minuut op matig vuur tot de bovenkant bubbelt en de onderkant goudbruin is.
Keer de pannenkoekjes en bak de andere kant goudbruin.
Haal de pannenkoekjes uit de pan (houd ze warm) en bak de rest van het beslag.
Smeer jam op de pannenkoekjes en leg er een flinke dot slagroom op.

Allergenen Informatie

Voor dit drie in de pan met jam en slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven