Drie in de pan

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vermeng in een kom het zelfrijzend met het en de .
  2. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin het losgeklopte en 2 deciliter .
  3. Roer er, van het midden uit, een dik beslag van.
  4. Verdun het beslag geleidelijk met de rest van de .
  5. Roer de gewelde of rozijnen door het beslag.
  6. Verhit wat margarine in een koekenpan en schep drie pollepels beslag in de pan.
  7. Bak er langzaam koekjes van.
  8. Keer ze als er in de bovenkant luchtbelletjes komen.
  9. Laat ze bakken tot ze gaar en goudbruin zijn.
  10. Bak op dezelfde wijze de rest van het beslag tot koekjes.
  11. Geef ze warm, met , of naar keuze erover.
25
25
25

Variaties op Drie in de pan

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Drie in de pan
VariatieAantalGang
Drie in de pan1Feestjes en verjaardags hapjes
Drie in de pan a lá Oma1Nagerechten
Drie in de pan met jam en slagroom1Lunchgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • bakmeel en stroop is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • vanillesuiker, suiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, stroop, poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
582 kcal
29%2328 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
82 g.
31%328 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Drie in de pan