Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 graden.
  2. Zet de papieren vormpjes in de muffinbakvorm.
    Klop de en suiker met een paar eetlepels tot een lichte,luchtige massa, de suiker moet grotendels zijn opgelost.
    Klop de schuimig.
  3. Meng dit vervolgens goed met het boter-suikermengsel en roer de rest van de erdoor.
  4. Voeg het meel, en toe en schep er luchtig doorheen.
    Vul de papieren cups voor 3/4 met het beslag.
    Bak de cakejes in 20 minuten gaar.
  5. Haal de cakejes uit de vorm en laat ze in het papier afkoelen op een rooster.
    Snijd het bovenste gedeelte van de cupcake af en beleg de cupcakes met,kaas, vervolgens met plakjes appel met een likje stroop.
    Zet het bovenste deel er weer op en serveer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • margarine, yoghurt, jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en jong kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt en jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
221 kcal
11%2652 kcal
Vetten
7 g.
11%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
34 g.
13%408 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cupcake met kaas,appel en stroop