Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crostini Vitello Tonato recept
Crostini Vitello Tonato recept

Crostini Vitello Tonato


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tonijnsaus: Doe de tonijn, olijfolie, citroensap, tomatenketchup, halvanaise en ansjovisfilet in een blender en mix dit tot een mooie fijne en gladde saus. Bak het broodje, zoals op de verpakking is aangegeven in een oven. Snijd het broodjes open en haal de kap eraf. Beleg het broodje met een beetje rucola met daarop 2 plakjes fricandeau. Bedek de fricandeau vervolgens met twee schepjes tonijnsaus. Strooi naar smaak knappertjes over de tonijnsaus en leg hierop een aantal stukjes tomaat. Leg het kapje van het broodje nu schuin op het broodje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit crostini vitello tonato recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven