Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Croissantbroodjes recept
Croissantbroodjes recept

Croissantbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Rol het deeg uit en snijd het in drie rechthoeken. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in vieren. Hak de chocolade en noten grof. Roer de ricotta los met de suiker en schep de chocolade, sinaasappelrasp en noten erdoor. Verdeel het ricottamengsel over de plakken croissantdeeg, verdeel de aardbeien erover en rol ze op. Snijd elke rol voorzichtig in 6 stukken. Leg de rolletjes ca. 1 cm bij elkaar vandaan met de spiraalvorm naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze ca. 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer op de borden met een bol ijs en aardbeiensaus. Aardbeienpepersaus: pureer 250 gram aardbeien met een schep suiker. Breng op smaak met versgemalen peper.

Allergenen Informatie

Voor dit croissantbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven