Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Croissant met kipsalade recept
Croissant met kipsalade recept

Croissant met kipsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook het ei hard, pel het en hak het grof. Verwijder de korstjes van de kaas en snijd de plakken fijn. Snijd de kipfilet in reepjes. Snijd de tomaat in stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons 3 minuten. Voeg de kipreepjes met tomaat, room en zout toe en warm het goed door. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de kaas toe. Snijd de croissants open en leg de onderste helft op bakplaat. Verdeel het kipmengsel over de croissants. Bestrooi het gerecht met ei en bieslook en dek het af met de bovenste helft van de croissants. Verwam de croissants 2 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit croissant met kipsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven