Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ciabatta met tonijn en danish blue recept
Ciabatta met tonijn en danish blue recept

Ciabatta met tonijn en danish blue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de worteltjes van de veldsla. Pel de uien en snijd ze in ringetjes. Laat de tonijn uitlekken en prak ze uit elkaar. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de ciabatta in de lengte door. Besmeer beide helften met pesto. Verdeel over de onderste helft de veldsla. Verkruimel de danish blue. Meng de tonijn met danish blue, kappertjes en rode ui. Leg de bovenste helft op het gerecht en bak het brood in het midden van de oven 10 minuten. Snijd het brood in 6 stukken en verdeel het over 6 borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ciabatta met tonijn en danish blue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven