Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocorol recept
Chocorol recept

Chocorol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de bloem en het zout in een kom. Schenk de melk er langzaam bij terwijl je met een garde of mixer klopt. Zo krijg je een glad beslag. Breek de eieren een voor een boven een apart schaaltje. Zorg dat er geen stukjes eierschaal bij zitten. Klop de eieren door het beslag. Smelt een klontje boter in de koekenpan. Schep met een juslepel 1/6 deel van het beslag in de pan. Bak het flensje aan beide kanten bruin en gaar. Bak zo ook de andere 5 flensjes. Laat de flensjes afkoelen. Leg 3 flensjes op een rijtje op het aanrecht. Zorg dat ze half op elkaar liggen. Besmeer de flensjes met de witte chocoladepasta. Strooi de M&M's erover. Leg de andere 3 flensjes op dezelfde manier erop. Besmeer ze met de melkchocoladepasta. Rol de flensjes op. Verpak de rol in plasticfolie en laat hem in ongeveer 45 minuten in de koelkast koud worden. Haal de plasticfolie eraf. Snijd de flensjesrol met een scherp mes in 6 plakken en leg deze op zes bordjes.

Allergenen Informatie

Voor dit chocorol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven