Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili Wraps recept
Chili Wraps recept

Chili Wraps


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui en snij de paprika en peper. Verwijder de zaadlijsten. Fruit de uisnippers 3 minuten, voeg dan de paprika toe en fruit samen nog eens 3 minuten. Voeg vlees met de peper toe en roerbak tot het vlees zijn rode kleur kwijt is. Voeg de tomaatblokjes en de kidneybonen toe en breng het op smaak met zout en peper. Laat alles 10 minuten pruttelen. Leg de slablaadjes op elkaar en rol ze op. Snij ze in reepjes. Roer de yoghurt glad met peper en zout. Verhit de tortilla’s kort in een droge koekenpan. Strooi de peterselie/koriander over de chili. Schep op elke tortilla chili, sla reepjes en geraspte kaas. Rol de tortilla op en snij deze schuin door het midden. Lekker met sour cream of yoghurt en extra kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chili wraps recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven