Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chileense empanada recept
Chileense empanada recept

Chileense empanada


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Mix het meel met het bakpoeder en zout. Voeg eigeel, ei en melk toe en kneed het tot een stevig deeg. Verdeel het deeg in 20 bolletjes en vorm er platte rondjes van die je later kunt vullen. Bereidingswijze (voor de vulling): Bak de uien glazig, in de olie, met het paprikapoeder. Voeg de andere kruiden en wat zout toe. Bak vervolgens het gehakt mee. Plaats een lepel vol van de vleesvulling in het midden van elk deegrondje. Leg op de vullingen een plakje ei, wat rozijnen en een olijf. Vouw de empanada dicht, zodat er een halve maanvorm onstaat. Plak de randjes vast met een beetje melk. Bak ze in de oven, op 200 graden celsius, tot ze lichtbruin zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chileense empanada recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven