Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-gehaktbrood recept
Champignon-gehaktbrood recept

Champignon-gehaktbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de broodjes in stukken en verkruimel ze verder in de keukenmachine. Snipper de sjalotjes fijn. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Rasp de schil van de sinaasappel. Meng in een kommetje de sinaasappelrasp met tomatenpuree en basilicum en pers de knoflook er boven uit. Meng in een kom het gehakt met eieren, broodkruim en de helft van het tomatenmengsel en breng het op smaak met zout. Voeg de sjalotjes met peterselie toe en kneed het geheel tot een stevige massa. Verdeel het gehaktmengsel over een cakeblik en druk het goed aan. Bestrijk de bovenkant met de rest van het tomatenmengsel. Meng de champignons met olijfolie en zout en verdeel het mengsel over het gehaktmengsel. Bak het brood in het midden van de oven in 1 uur gaar en bruin. Laat het brood 15 minuten afkoelen en snijd hem in plakken.

Allergenen Informatie

Voor dit champignon-gehaktbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven