Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Broodje zuurkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de broodjes af volgens aanwijzing verpakking.
Verwarm de krankfurters of bak de braadworstjes.
Doe de zuurkool in een kom (knijp eventueel iets uit), schil de appels, verwijder het klokhuis en rasp de appel boven de zuurkool
meng doorelkaar en breng op smaak met zout en peper.
Sijd de broodjes open, bestrijk het snijvlak eerst met boter en dan met mosterd,leg op de onderset helft eerst de sla, verdeel de zuurkool erover en dan de worstjes, bestrijk naar smaak met extra mosterd en leg de andere helft op het brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje zuurkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven