Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Je haalt de vel van de suçuk af en snijd het in de lengterichting van de worstjes.
  2. Daarna snijd je de en tomaat in plakjes.
    zo snijden dat je er 4 mooie gelijke stukken uit krijgt voor de grote eter en anders 6 stukken voor de normale eter.
    De fetah snijd je in plakjes.
  3. Van de sla haal je in blaadjes van de krop af en die was je goed.

    Je legt het brood even in de oven om het knapperig te laten worden.
  4. Daarna doe je eerst de tomaat op het brood en dan leg je daar bovenop de in plakjes gesneden suçuk (per stuk brood ongeveer 2 worstjes).
    Dan leg je de kaas en komkommer daar weer op, net als de olijven en de sla.
    Het geheel kan je verder op smaak maken door er een beetje sambal op te doen maar dit geheel naar je smaak uiteraard.

    Dan neem je je beker Ayran en is het smullen maar.

    Note:
  5. dit is een één persoons gerecht.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
  • worst en turks brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in worst en turks brood
  • worst, turks brood, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en karnemelk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en karnemelk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in worst en turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
878 kcal
43%878 kcal
Vetten
37 g.
53%37 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%35 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broodje suçuk met fetah kaas