Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje rollade (2 varianten) recept
Broodje rollade (2 varianten) recept

Broodje rollade (2 varianten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besprenkel de pitabroodjes licht met water. Doe de broodjes in het tosti-ijzer. Als de broodjes bijna gaar zijn, haal je ze eruit en snijd je ze helemaal open. Doe de rollade ertussen en leg nog even in het tosti-ijzer todat de rollade goed warm is. Haal de broodjes eruit, leg ze op een bord en doe nog wat peper op de rollade voor de smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje rollade (2 varianten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven