Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje kaas met perzik recept
Broodje kaas met perzik recept

Broodje kaas met perzik


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill op de hoogste stand. Snijd de broodjes open en bestrijk ze dun met olijfolie. Verwijder de korstjes van de kaas en leg op elke onderkant van de broodjes een plak kaas. Snijd de perziken in dunne plakjes. Plaats de broodjes even onder de grill tot de kaas iets gaat smelten. Neem de broodjes onder de grill vandaan en bestrooi ze met paprikapoeder. Verdeel de perzikplakjes erover en bestrooi ze met kerriepoeder. Leg op de perzikplakjes een plak kaas en bestrooi ze met paprikapoeder. Plaats de broodjes onder de grill tot de kaas gesmolten is. Leg de broodjes op 4 bordjes en bestrooi ze met peterselie. Dek het gerecht af met de bovenste helft van de broodjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje kaas met perzik recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven