Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje hamburger recept
Broodje hamburger recept

Broodje hamburger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Handen wassen.



Meng het gehakt, de peper, zout en kruiden, het ei, de melk en het paneermeel goed door elkaar.



Deel de massa in vieren en maak hier vier platte ballen van.



Vorm deze tot hamburgers. Veelvuldig draaien maakt dat er mooie egale hamburgers ontstaan.



Verhit een anti aanbakpan op het vuur en leg hier voorzichtig de vier hamburgers in. Laat op een matig vuur langzaam in eigen vet bakken. Als de korst bruin begint te worden (na ca. 3 minuten) de hamburger keren en opnieuw drie minuten laten bakken. Laat hierna de hambureger gaar worden op een iets lager vuur en keer hem regelmatig.







Snijd intussen de broodjes doormidden en leg ze op 2 borden. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Besmeer de broodjes met boter en bedek ze met wat sla. Leg hier de gebakken hamburgers bovenop.



Beleg deze met in plakjes gesneden tomaat, mayonaise en ketchup. Leg daar de uienringen bovenop.



Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Eventueel de mayonaise en ketchup vervangen door geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje hamburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven