Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje guacamole recept
Broodje guacamole recept

Broodje guacamole


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de tomaten in stukken en verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
Pel de ui en snij deze in ringen. Snij de chorizo in schuine dikke plakken. Halveer de avocado, verwijder de pit en neem het vruchtvlees uit de schil. Wrijf het fijn en bedruppel met citroensap. Meng de blokjes tomaat hierdoor. Snij de rode peper in smalle reepjes en meng dit door de avocado. Bak nu de dikke schuine plakken chorizo om en om in de koekepan. Neem uit de pan en fruit hierin de ui-ringen. Halveer de broodjes en grill ze eventueel. Bestrijk de broodjes met mayonaise en leg hierop de slablaadjes. Verdeel hierover de avocado (guacamole) en dek af met de gebakken plakken chorizo en de ui-ringen. Leg de kapjes op het broodjes en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje guacamole recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven