Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje bal  la Bourgondia recept
Broodje bal  la Bourgondia recept

Broodje bal la Bourgondia


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kneed het gehakt met de ui, prei, tomatenketchup, mosterd, ei en paneermeel. Op smaak brengen met peper en zout. Maak 4 ballen. Bak deze rondom bruin aan en laat ze in 20 minuten op matig vuur gaar worden. Haal de ballen uit de pan en bak de uiringen 3 minuten. Snijd elke bal in plakken en beleg de broodjes. Verdeel de uiringen, currysaus en peterselie erover. Ook lekker als hoofdmaaltijd met Vlaamse frieten en een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje bal la bourgondia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven