Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boerenspiegeleipannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. Pel en snipper de knoflook.
Was de tomaten en snijd ze in stukken.
Was de aubergine en snijd hem in stukken.
Was de courgettes en snijd ze in stukken.
Was de basilicum, schud hem droog en snijd in reepjes.
Verhit de olie in een grote pan. Bak er de lente-ui, de knoflook, de aubergine en de courgettes ca. 5 minuten op hoog vuur in.
Breng op smaak met zout en peper en Provençaalse kruiden voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee.
Voeg de tomaten, de balsamico, 125 ml water, het groentebouillonblokje en het basilicum toe.
Breng het geheel aan de kook en kook 6- 8 minuten op laag vuur.
Breng op smaak met zout en peper.
Maak met een eetlepel 4 kuiltjes in de groenten. Breek er de eieren boven en laat afgedekt 8 minuten op laag vuur stollen.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenspiegeleipannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven