Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeren spiegeleieren recept
Boeren spiegeleieren recept

Boeren spiegeleieren


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Braad de ham aan in 20 gram boter. Pel de ui en snijd het en leg het op het brood in ringen. Fruit de ui met de ham. Was de tomaten en snijd in plakjes. Stoof mee met de ham. Breng de ham, de ui en de tomaten op smaak met zout en peper. Beleg het brood met de boter, kaas, tomaten, ham en uiringen. Snijd de augurken in plakjes. Smelt de boter in een pan. Breek de eieren voorzichtig en laat ze in de pan glijden. Bestrooi het eiwit met zout en laat ze ca. 5 minuten bakken (de dooier moet heel blijven). Leg de eieren op het brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boeren spiegeleieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven