Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegflapjes recept
Bladerdeegflapjes recept

Bladerdeegflapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng het gehakt met de hamburger, kruiden, ratatouille en de tomatenpuree. Goed mengen. Maak de randen van het bladerdeeg nat met je vinger zodat ze beter dicht gevouwen kunnen worden. Vul de baderdeegplakjes met het mengsel en bestrijk het met ei. Een half uur in een voorverwarmde oven van 180 graden C. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegflapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven