Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarma recept
Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarma recept

Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarma


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de bosuitjes in dunne ringentjes. Snijd de paprika in kleine stukjes. Klop de eieren los. Laat het bladerdeeg ontdooien. Bak het shoarmavlees in ongeveer 5 minuten bijna gaar. Doe het vlees in een kom. Schep de uitjes, paprika en de helft van het eimengsel door het vlees. Leg in het midden van elk bladerdeegplakje wat shoarma. Bevochtig de randen met water en vouw het bladerdeeg als een saucijzenbroodje. Smeer de bovenkant van de broodjes in met ei en leg ze op het bakpapier. Bak ze in de oven in ongeveer 2 5 minuten knapperig en licht bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegbroodjes gevuld met shoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarma heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Vet lekker ik laat het op mijn trouwfeest ook proeven. Goede smaakcombinatie.
    Stein gaf dit recept op 4 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven